Knallende marketing!

Op zoek naar een professionele uitstraling voor uw bedrijf?
Op een praktische, creatieve wijze?
Dan past Fly Marketing bij u.

Met veel enthousiasme,
uw bedrijf verder professionaliseren

Wij helpen klanten om hun bedrijf, product of dienst beter in de markt te zetten. Dit kan door middel van het aanpakken van de zakelijke strategie tot en met het realiseren van creatieve promotie. Fly Marketing stippelt de strategie uit, maakt een plan en kan deze ook uitvoeren. Het belangrijkste is een succesvol eindresultaat en een enthousiaste klant.

Een greep uit onze diensten

Creatie

Het begint met het creëren van passende en originele ideeën.
Bijvoorbeeld door middel van een verrassende brainstormsessie. Creëren van een nieuw logo, huisstijl, product, verpakking of concept. Kan allemaal!

Realisatie

Graag helpen we met het uitvoeren en implementeren van de ideeën.
Denk aan het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, ontwerpen van een nieuwe website, realiseren van een bedrijfsfilm, uitvoeren van een promotie campagne, professionaliseren van Social Media, ontwikkelen van een nieuw concept, introduceren van een nieuwe verpakking tot en met daadwerkelijke acquisitie.

Gedreven, professioneel en pragmatisch

Met een enthousiaste no-nonsense blik, kijken wij naar de klant en naar de markt. Dat begint met een persoonlijk gesprek vol nieuwsgierige, kritische en frisse vragen. Een screening volgt, waarna we een plan van aanpak maken. Een plan om samen uw bedrijf, product of dienst stevig in de markt te zetten.

Bekijk ons portfolio

Fleur

Oprichter

Terry

Oprichter, eigenaar, strategische marketing specialist
terry@flymarketing.nl
06 23 50 58 60

Daphne

Influencer, social media expert en copywriter 
daphne@flymarketing.nl

Chilla

Online specialist, webbouwer & vormgeefster
chilla@flymarketing.nl